Naše garnišne za zavese

Goelst će vas usmeriti na pravi put. Izaberite tip garnišne u odnosu na strukturu, stil i tip zavese koju želite da postavite. Izaberite metod upravljanja. Nijedna kombinacija nije nemoguća.

Bez obzira na vaš izbor, sve Goelst garnišne za zavese se izrađuju od najkvalitetnijeg aluminijuma i opremljene su najlaganijim i najtišim klizačima za zavese.


Garnišne za zavese sa mehanizmom sa ručnim upravljanjem

Garnišne za zavese 2102 Garnišne za zavese 4600 Garnišne za zavese 4700 Garnišne za zavese 2900

U ponudi su tri kategorije garnišni za zavese sa mehanizmom za ručno upravljanje: sa uskim kanalom za zavesu, sa širokim kanalom za zavesu i sa više kanala za zavesu.

U zavisnosti od izgleda i mase vaših zavesa, na raspolaganju vam je bogat izbor više tipova garnišni sa uskim ili širokim kanalima.

Garnišne sa više kanala kao jednu celinu sačinjavaju dva ili tri savršeno paralelna kanala. To je idealno rešenje za kombinovanje providnih i tamnih zavesa.

 

Preuzmite PDF Garnišne za zavese са ručnim upravljanjem (uskim kanalom)

 

Preuzmite PDF Garnišne za zavese са ručnim upravljanjem (širokim kanalom)

Garnišne za zavese sa upravljanjem pomoću kanapa

Garnišne za zavese sa upravljanjem pomoću kanapa 5100 Garnišne za zavese sa upravljanjem pomoću kanapa 5300 Garnišne za zavese sa upravljanjem pomoću kanapa 5600 Zavese sa upravljanjem pomoću kanapa

Garnišne za zavese kojima se upravlja kanapom su elegantno rešenje i obezbeđuju tiho i nesmetano vođenje zavesa. U ponudi su brojni tipovi garnišni i pogodni su kako za prozirne tako i za teške zavese. Naši stručnjaci mogu da saviju sisteme garnišni tako da se uklope u bilo koji oblik ili prostor.

Specifičnim sistemima, kao što su sistemi za rimske zavese, panelne ili pregradne zavese, takođe može da se upravlja pomoću kanapa.

 

Preuzmite PDF Garnišne za zavese sa upravljanjem pomoću kanapa

Garnišne sa električnim mehanizmom / motorizovanih zavesa

Motorizovanih garnišne za zavesa 6200 motorizovanih zavesa Nice RF motorizovanih zavesa motorizovanih zavesa

Sistemi za električno upravljanje zavesama su očigledan izbor kao najluksuznije i najpraktičnije rešenje. Električnim sistemima može se upravljati pomoću IC (infracrvenog) ili RF (radiofrekventnog) daljinskog upravljanja ili se mogu povezati sa automatizovanim sistemom u stanu.

Rukovanje zavesama daljinskim upravljanjem nudi mnogo prednosti. Omogućuje jednostavno upravljanje prozorima koji su nepristupačni, visoko postavljeni, kao i svetlarnicima. Osim toga, garnišna za zavese sa mehanizmom je suštinsko i praktično rešenje za ljude ograničene pokretljivosti. I na kraju, električne garnišne za zavese mogu da nastave sa radom i u vašem odsustvu i da simuliraju da ste prisutni. To je još jedna prednost uz vaše mere zaštite od provalnika.

Jedna od atraktivnih opcija je i otpuštajući provodnik klizača koji omogućuje ručno upravljanje.

 

Preuzmite PDF Motorizovanih zavesa

Garnišne za pregradne zavese / garnišne za bolničke zavese

Garnišne za pregradne zavese / garnišne za bolničke zavese 4100 Garnišne za pregradne zavese / garnišne za bolničke zavese 4100 Garnišne za pregradne zavese / garnišne za bolničke zavese 5100 garnišne za bolničke zavese

Goelst sistemi garnišni za pregradne zavese su posebno osmišljeni za zdravstveni sektor i već godinama predstavljaju standard u ovoj delatnosti. Ovaj tip garnišne se obično koristi kao pregrada između kreveta u bolnicama i drugim zdravstvenim ustanovama, ali može se primeniti i kao industrijska pregrada u firmama ili čak i u domovima.

Sistem može da bude opremljen mehanizmom za otpuštanjem opterećenja da bi se ispunili zahtevi za zaštitu od samopovređivanja, a naravno naši kanali za pregradne zavese mogu da budu i motorizovani. Priručni dodaci, kao što su IV stalak, IV zakačka i nosač zavese mogu da budu uključeni.

 

Preuzmite PDF garnišne za bolničke zavese

Sistemi za rimske zavese

Sistemi za rimske zavese 7400-E Sistemi za rimske zavese 7400 Sistemi za rimske zavese 7800 Rimske zavese

Bilo da se koriste kao nezavisan sistem ili u kombinaciji sa običnim zavesama, rimske zavese unose toplinu i stil u bilo koji enterijer. Vertikalno pomeranje zavesa je idealno za zaustavljanje radoznalih pogleda prolaznika ili za efikasno zatamnjivanje prostorije.

Rimske zavese pomažu i u uštedi prostora. One se obično postavljaju unutar prozora, tako da ne zauzimaju nikakav prostor na zidu.

Goelst sistemi za rimske zavese pogodne su za sve vrste struktura i mogu se upravljati kanapom, lančićem ili električnim putem. Rimske zavese mogu da se fiksiraju na bilo kojoj željenoj visini. Po izboru je moguća poluautomatska funkcija: rimska zavesa se u tom slučaju spušta automatski nakon kratkog povlačenja.

 

Preuzmite PDF Sistemi za rimske zavese

Sistemi za panelne zavese

Sistemi za panelne zavese Panelne zavese Sistemi za panelne zavese 7330 Panelne zavese

Goelst sistemi za panelne zavese podstiču vas na kreativno razmišljanje: bilo da želite da impresivno ukrasite prozore, da napravite pregradu u sobi ili zaklonjeni prostor za presvlačenje, panelna zavesa je uvek otmeno i prilagodljivo rešenje. Pored toga, ravni paneli su pravo rešenje za bilo kakvu ideju koju biste želeli da istaknete i koja je osmišljena pomoću tekstilnih materijala.

Goelst paneli mogu da se koriste kao nezavisni i pojedinačni elementi, a mogu biti i povezani. Povezanim panelima može da se upravlja pomoću električnog mehanizma, kanapa ili šipkom za povlačenje.

 

Preuzmite PDF Sistemi za panelne zavese

Garnišne za kupatilske zavese

Garnišne za kupatilske zavese 4100 Garnišne za kupatilske zavese 5100 Garnišne za kupatilske zavese za bolničke Garnišne za kupatilske zavese 4200

U mnogim sektorima, kao što je zdravstvena delatnost, kupatilske zavese koje se nesmetano povlače, nisu samo poželjne već i neophodne iz razloga bezbednosti, udobnosti i praktičnosti. Upravo zbog toga su Goelst garnišne za kupatilske zavese vešto izrađene u jednom komadu, uključujući i savijene delove. Ovi kontinuirani aluminijumski profili sa vodootpornim delovima za ugradnju omogućuju da kupatilske zavese uvek klize neometano i tiho, iz godine u godinu.

Stabilno postavljanje ove garnišne pomoću uključenih dodataka za montažu je prava sitnica.

 

Preuzmite PDF Garnišne za kupatilske zavese

Sistemi za svetlarnike / staklene / zimske bašte

Sistemi za svetlarnike / zimske bašte Sistemi za svetlarnike / zimske bašte 6500 Sistemi za svetlarnike / zimske bašte 6700 Sistemi za svetlarnike / zimske bašte

Zimske bašte, svetlarnici i druge prostorije sa providnim krovom iziskuju specifična rešenja. Oni su često nepristupačni i mogu da imaju specifične oblike ili izazovne uglove. Ipak, možda ćete još uvek želeti da sprečite prodiranje sunčeve svetlosti, podesite unutrašnju temperaturu ili da ublažite akustične efekte.

U svakom slučaju, Goelst sistemi će vam obezbediti rešenje. Goelst može da vas snabde sistemima za sve oblike i uglove prozora. Sistemi su električni i mogu se upravljati daljinski ili putem kućnog automatskog sistema.

 

Preuzmite PDF Sistemi za svetlarnike / zimske bašte

Sistemi za kačenje slika

Sistemi za kačenje slika Sistemi za kačenje slika Sistemi za kačenje slika Sistemi za kačenje slika

U mnogim delatnostima, ali sve češće i u domovima, zidne dekoracije se redovno zamenjuju, preuređuju ili uklanjaju. Posledica toga obično su izbušeni zidovi. Pomoću STAS sistema za kačenje slika zamena rama postaće prosta kao pasulj, a vaš zid ostaće netaknut.

Sistem za kačenje slika sastoji se od neutralnegalerijske šine i podesivih kanapa i kukica. Šina se montira na zid ili na plafon. Kanapi se zatim kače na šinu, a kukice klize duž kanapa do željene visine. U završnom koraku jednostavno okačite vaše predmete na kukice. Nije neophodno prethodno komplikovano planiranje rasporeda i merenje, samo zamislite i podešavajte usput. Kao završni efekat, naši sistemi se mogu opremiti LED ili halogenim reflektorima za rasvetu vaših omiljenih predmeta.

Ukratko: Sistemi za kačenje slika su neutralno, elegantno i veoma prilagodljivo rešenje za statični dizajn zidova. Najbolji deo: Kupite samo jednom i obezbedili ste se do kraja života.

 

Preuzmite PDF Sistemi za kačenje slika

Swing sistem

Swing sistem Swing sistem Swing sistem

Swing sistem nije šinski sistem, već dodatak uz šinu.Specijalna Swing tehnika formira prelepe, pravilno savijene zavese.Ovakav luksuzan izgled može se videti širom sveta u hotelima, na jahtama ali i u privatnim domovima.

Swing tehnika može da se koristi u kombinaciji sa sistemima za kačenje zavesa kojima se upravlja ručno, pomoću kanapa ili električnog sistema.

 

Preuzmite PDF Goelst Swing system
ARA

AR

AT

AU

BE

BR

BG

CA

CH

CL

CN

CO

CZ

DE

DK

EE

ES

FI

FR

GR

HK

HR

HU

ID

IE

IN

IL

IT

JP

KR

LV

LT

MX

NL

NO

NZ

PL

PT

RO

RU

RS

SE

SG

SI

SK

TH

TR

UA

UK

USA

VN

ZA